Az NJSZT-OBSZ Ifjúsági Csoportjának weboldala sütiket használ

Felhívjuk figyelmét, hogy weboldalunk látottságát sütik segítségével mérjük. További információ

Értem
Slide item 1
Image

TAPASZTALATCSERE

KAPCSOLATOK

KÖZÖSSÉG

Slide item 2
Image

INNOVÁCIÓ

KUTATÁS

TRENDEK

Slide item 3
Image

EGÉSZSÉGÜGY

INFORMATIKA

SZERVEZÉS

FIESZTA bemutatása

A Neumann János Számítógép-tudományi Társaság Orvos-biológiai Szakosztály Ifjúsági Csoportja a Szakosztály utánpótlás-gondozási feladatainak keretében megrendezi minden évben a FIESZTA rendezvényét egészségügyi szervezők, egészségügyi mérnökök, egészségügy felé orientálódó mérnökinformatikusok és további, egészségügyi informatika tudományterülete iránt érdeklődő felsőoktatásban részt vevő hallgatók számára.

A rendezvény célja, hogy az egészségügyi informatika területén képzésben részt vevő hallgatók információhoz jussanak a képzési terület aktualitásairól, a tudományterület kihívásáról, a munkaerőpiac szakterülettel kapcsolatos igényeiről. Az előadások keretében tájékozódhatnak az aktuális innovációkról, az egyes képzőhelyeken végzett munkákról. Kapcsolatba léphetnek a megjelent piaci szereplőkkel és ellátó helyek képviselőivel gyakornoki programok, szakdolgozat témák és munkalehetőségekkel kapcsolatban.

Bármilyen kérdés esetén várjuk jelentkezésedet az alábbi elérhetőségen:

Email: Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.

Friss hírekért, érdekességekért csatlakozz hozzánk Facebook-on!

 

square facebook 512

Támogatóink

Együttműködő partnereink