njszt obsz logo

Nagy István

Munkacsoport:  Intézményi informatika

A Kandó Kálmán Villamosipari Műszaki Főiskolán végzett villamosüzemmérnökként, majd számítástechnikai szakmérnöki képesítést szerzett. Korábban a gyöngyösi Bugát Pál Kórházban dolgozott az informatikai és dokumentációs osztályvezetőjeként. 1997–1999-ba Világbanki Kórházinformatikai Programiroda projektmenedzsere az Országos Korányi TBC és Pulmonológiai Intézetben. 1999 óta a Gottsegen György Országos Kardiológiai Intézetnél bevezetésre kerülő integrált informatikai rendszer projektmenedzsere és a számítástechnikai osztályvezetője. 2004-ben részt vett az egészségügyi elektronikus adatcsere szabványainak a kialakításában(MSZ22800:1-6).

2009-ig a Magyar Egészségügyi Informatikai Társaság és az Egészségügyi Informatikai Szakmai Kollégium tagja. 2009-től NJSZT Orvos-biológiai Szakosztály vezetőségitagja, 2014-től alelnöke. 2002-től az IME Szerkesztőbizottság tagja.

njsztlogo

Neumann János Számítógép-tudományi Társaság

Orvos-biológiai Szakosztály

E-mail: Ez az e-mail cím a spamrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát. Ez az e-mail cím a spamrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.