njszt obsz logo

Bertalan Lóránt

Munkacsoport: Gyógyszerinformatika

Semmelweis Egyetem Egészségtudományi Kar MSc., BSc. és számos OKJ képzés szakgyógyszerész-oktatója, a Gyógyszertan, Klinikai Alapismeretek, Vénynélküli gyógyszer- és növényi terméktanácsadás tárgyak előadója, szakdolgozati konzulens és rendszeresen tart prezentációkat szakmai továbbképző rendezvényeken.

2008 óta gyógyszerész-konzulensként közreműködik szoftveres receptírási és gyógyszerelési modulok funkcióinak létrehozásában, klinikai gyógyszerelési projektek bevezetésében és támogatásában.
Gyógyszertári informatikai rendszerekről, szakmai döntéstámogató-szolgáltatásokról és gyógyszeres eHealth (pl. ePharma, eRecept) témákban írt céges tanulmányokat, tudományos közleményeket, részt vett szoftveres fejlesztési tervek kidolgozásában.

2002-2008 között gyógyszerész-tanácsadóként részt vett a gyogytermek.hu (első magyar nyelvű szakterületi honlap és adatbázis működtetésében, ahol on-line tanácsadást is végzett, majd számos továbbképző és betegtájékoztató cikket írt az online és nyomtatott szakmai sajtóban.

Korábban a gyógyszertárvezetői és gyógyszerészi tevékenysége során közreműködött új gyógyszertári (gondozási) szolgáltatások bevezetésében, helyi gyógyszertári szakmai protokoll kidolgozásában és gyógyszertári ügyvitelt segítő szoftver fejlesztésében is.

njsztlogo

Neumann János Számítógép-tudományi Társaság

Orvos-biológiai Szakosztály

E-mail: Ez az e-mail cím a spamrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát. Ez az e-mail cím a spamrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.