njszt obsz logo

Egészségügyi adatvagyon hasznosításának bemutatása gyakorlati ágazati példák alapján

Egészségügyi adatvagyon hasznosításának bemutatása gyakorlati ágazati példák alapján

Az elmúlt évekhez hasonlóan idén is sok szeretettel várjuk Önöket a nyár előtti utolsó, bográcsozással egybekötött tudományos ülésünkre, Balatonalmádiba. Az ülés a Neumann János Számítógép-tudományi Társaság Orvos-biológiai Szakosztály (NJSZT OBSZ) és a Magyar Egészség-gazdaságtani Társaság (META) közös rendezvénye.

Időpont: 2015. június 12. 14.30 - 18.30
Helyszín: NEREUS Park Hotel, Balatonalmádi, Lóczy Lajos tér 3.

Tervezett program

Az NJSZT OBSZ hagyományainak megfelelően a tudományos program egy irányú web közvetítésként követhető. A diszkusszióban távolból részt venni két módon lehet: Bármely mikrofonnal, kamerával rendelkező számítógépről az automatikusan letöltődő vidyo desktop alkalmazás révén az alábbi linken elérhető vidyoroom hívásával vagy telefonon a következő budapesti telefonszám tárcsázásával: +36 1 666 1111 (HBONE VoIP, mobil vagy vezetékes telefonról), majd a menüben a 003655112972 behívószám megadásával.

A technikai korlátok miatt kérjük mind személyes, mind internetes részvételi szándékát előzetesen jelezze internetes regisztrációs oldalunkon: http://njszt.hu/neumann/szakmai-kozossegek/orvosbiologiai-szakosztaly/szakosztalyi-ules

Bográcsozás, szálláslehetőség részletei

A rendezvényt követő bográcsozás önköltsége: 1800 Ft/fő, mely előzetes regisztráció alapján helyszínen fizetendő.

A NEREUS Hotel a következő kedvezményes szobaárakat biztosítja a rendezvényt követő péntek estére:

Szobaár büféreggelivel: 7.000 Ft/fő/éj kétágyas szobában
Szobaár büféreggelivel: 9.000 Ft/éj egyágyas szobában
Idegenforgalmi adó: 450 Ft/fő/éj

A szállásfoglalást június 9. 24h-ig fogadja internetes oldalunk, ezt követően a szállás a Hotel Recepción közvetlenül intézhető.A szállásfoglalást június 9. 24h-ig fogadja internetes oldalunk, ezt követően a szállás a Hotel Recepción közvetlenül intézhető.

A rendezvényt támogatja a Clementime Computer.

njsztlogo

Neumann János Számítógép-tudományi Társaság

Orvos-biológiai Szakosztály

E-mail: Ez az e-mail cím a spamrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát. Ez az e-mail cím a spamrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.