njszt obsz logo

Telemedicina és EESZT a COVID járvány alatt

2021. május 28-án 14.30 órától az NJSZT Orvos-biológiai Szakosztályának szervezésében online fórumot tartunk "Telemedicina és EESZT a COVID járvány alatt" címmel.

A visszajelzések alapján az alábbi előadásokat tervezzük:

  • Szabó Bálint, főigazgató-helyettes, OKFŐ: Ágazati informatikai és EESZT Telemedicina fejlesztések a COVID pandémiában
  • Dr. Lelkes Ildikó, főosztályvezető, EMMI: Telemedicina szabályozási és finanszírozási kérdések (egyeztetés alatt)
  • Dr. habil. Kósa István, szakértő, OKFŐ; egyet. docens, tanszékvezető, SZTE: Nemzetközi együttműködésben kialakított mHealth projektterv diabeteses betegek ellátásának telemedicinális támogatására
  • Dr. Bertalan Lóránt, szakértő, OKFŐ; címz. egyet. tanár, mesteroktató, SE: eRecept és gyógyszerelés az EESZT-ben a koronavírus járvány alatt

Az előadások után rövid fórumot tartunk, amelyen a résztvevők kérdezhetnek az előadóktól.

Az eseményhez ide kattintva csatlakozhat majd számítógépén vagy mobilappon keresztül (Teams). A felületre való bejelentkezéskor felhasználónévnek kérjük, adja meg vezetéknevét, keresztnevét és munkahelyét is! 

A rendezvény nem sajtónyilvános! Amennyiben sajtómunkatársként vesz részt rendezvényünkön, illetve beszámol az ott elhangzottakról, kérjük előzetesen regisztráljon az Ez az e-mail cím a spamrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát. mail címen!

 

 

njsztlogo

Neumann János Számítógép-tudományi Társaság

Orvos-biológiai Szakosztály

E-mail: Ez az e-mail cím a spamrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát. Ez az e-mail cím a spamrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.