njszt obsz logo

Új tagok felvétele

Aki tag szeretne lenni, hivatalosan az NJSZT-hez csatlakozik, melynek keretében meg lehet jelölni szakosztályokat (nem csak egyet!), amelyekhez egyénileg és jogi személyként, azaz cégként is lehet csatlakozni.

Egyéni tagság

  • Az egyéni tagdíj naptári évre vonatkozik.
  • Az egyéni tagdíj befizetés határideje: tárgyév március 1.
  • Érvényes tagsággal azok a tagtársak rendelkeznek, akik a tárgyévi tagdíjat befizették.
  • Szolgáltatásainkat az érvényes tagsággal rendelkező tagtársaink kapják.
  • Az érvényes tagság igazolása a névre szóló, tagsági számot tartalmazó tagkártya, melyet tagjainknak minden év március végéig (évközben belépőknek tárgy negyedév végéig) megküldünk.
  • Az egyéni tagdíj befizetése történhet: csekken, készpénzben (a befizetésről nyugtát adunk), vagy átutalással (Az átutaláshoz számlát nem áll módunkban kiállítani.).
  • A legalább 5 év tagsági viszonnyal rendelkező, 65 év feletti tagtársak kérhetik a tagdíj elengedését.

A csatlakozáshoz egy belépési nyilatkozatot kell kitölteni és megküldeni a Ez az e-mail cím a spamrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát. címre.
A belépési nyilatkozat kitöltéséhez rendelkezésre áll egy kitöltési útmutató is, mely az egyes pontokban jelölendő aktivitásokat írja le.
A belépési nyilatkozat megküldését követően az új tag kap egy nyilvántartási számot, mely azonosítja a rendszerben.

Jogi személy tagsága

Megállapodás alapján lehetséges.

njsztlogo

Neumann János Számítógép-tudományi Társaság

Orvos-biológiai Szakosztály

E-mail: Ez az e-mail cím a spamrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát. Ez az e-mail cím a spamrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.