njszt obsz logo

Tagsággal járó kedvezmények

Az NJSZT tagjai számos szolgáltatásra és kedvezményre jogosultak.

Az NJSZT tagsághoz kapcsolódó kedvezmények egyike, a tagsági kártyához kapcsolódó, az EDC Magyarország kombinált törzsvásárlói rendszerének használati lehetőségét biztosító kedvezmények:

  • általános kedvezmények több mint 1100 elfogadóhelyen (átlagosan 11,4 százalékkal olcsóbban lehet így vásárolni)
  • dupla kedvezmények közel 300 elfogadóhelyen.
  • További információ: NJSZT tagkártyához kapcsolódó kedvezmények

Az NJSZT tagjaként lehetőség van az NJSZT szakértői rendszerébe kerülni. Szakértőink számos hazai és külföldi projektben vehetnek részt, attól függően, hogy milyen szakterületre szól jogosítványuk.

Tagjaink továbbá ingyenesen jutnak hozzá az IT-Business hetilaphoz, valamint a Társaság havonta megjelenő, a társaság eseményeit, híreit bemutató saját kiadványához, a Mi Újsághoz.

Ezen felül lehetőség van az NJSZT saját rendezvényein való ingyenes részvételre, továbbá hazai és külföldi partnereink által szervezett számos eseményen (konferencia, workshop, stb..) a kedvezményes részvételre.

njsztlogo

Neumann János Számítógép-tudományi Társaság

Orvos-biológiai Szakosztály

E-mail: Ez az e-mail cím a spamrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát. Ez az e-mail cím a spamrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.