A pályázat témái:​

 

1. Téma: Elektronikus recept kiváltás lehetséges módjai

Feladat: Jön az EESZT, jön az elektronikus recept! Ötletelj, gondolkodj kreatívan! Gyűjts össze minél több olyan lehetőséget, amelyek segíthetik az elektronikus recept kiváltását. Hogyan lehet a patikai gyógyszerkiadást gyorsítani úgy, hogy a kiadás folyamata a szakma szabályainak megfeleljen? Fontos, ne csak a tervezett magyar megoldásban gondolkodj!

 

2. Téma: Egészségügyi tartalomhitelesítés lehetőségei

Feladat: Sokszor találkozni olyan egészséggel, egészségüggyel kapcsolatos cikkekkel, weboldalakkal, amelyek nem hitelesek vagy egyenesen félretájékoztatnak. Gondolkodj, elemezz! Egészségügyi tartalomhitelesítés lehetőségei és ezek összehasonlítása (mit, hogyan érdemes hitelesíteni, milyen módszerek vannak külföldön, ezeknek az előnye-hátránya, mi lehet az optimális megoldás; mire kell ennek kialakítása során odafigyelni). 

 

3. Téma: Egészségügyi adatelemzés korlátok nélkül

Feladat: Képzeld el, hogy létezik olyan számítógép, amelynek nincs tárhely vagy számítási kapacitás korlátja. Minden, a világban előforduló adat rendelkezésedre áll, bármilyen összefüggést vizsgálhatsz köztük. Légy kreatív, vázold fel, hogy milyen elemzéseket végeznél az egészségügy hatékonyabb, biztonságosabb, hatásosabb működése érdekében?

Támogatóink

Együttműködő partnereink