Rendezvényünk résztvevői a „Rapid Randi” esemény keretein belül forgószínpadszerűen kapcsolatba léphetnek az egészségügyi informatika területén működő vállalkozások képviselőivel, ahol kérdéseket tehetnek fel az adott cég működési területével, termékeivel, illetve projektjeivel kapcsolatban. Az esemény remek alkalom a hallgatóknak gyakornoki pozícióban történő elhelyezkedésére, valamint szakdolgozat és kutatási téma kiválasztására. A hallgatók már a szakterület főbb irányainak, vezető piaci szereplőinek, illetve azok termékeinek ismeretében léphetnek a munakerőpiacra.

Etikett

  • A Rapid Randi során a hallgatók a résztvevő cégek képviselőihez meghatározott időkeretben (kb. 10 perc) ülhetnek le társalogni. 
  • A cégek képviselőihez előre kell jelentkezni a kifüggesztett jelentkezési lapokon.
  • Az időkeretet kérjük figyeljétek és tartsátok be, hogy minden jelentkezőnek legyen lehetősége a kiválasztott cég képviselőjével beszélgetni.
  • Érdemes egy lapos (2 oldal) önéletrajzot hoznod, a cégek képviselőinek.

 

Rapid Randi résztvevők

Healthware Tanácsadó Kft.

http://www.healthware.hu/

Rapid Randi partner: Frigyesy Róbert, gazdaságinformatikai üzletágvezető

healthware

A Healthware Tanácsadó Kft. 2004 óta a hazai egészség-finanszírozási tanácsadás területének egyik vezető szereplője. Piacvezető tevékenységei az egészség-gazdaságtani elemzések, egészségfinanszírozási tanácsadás, továbbá a kutatás és adatelemzés területére terjednek ki.

Célunk, hogy a gyógyszer-finanszírozás területén szerzett tapasztalatainkkal elősegítsük a gyógyszerek támogatási rendszerbe való kerülését, továbbá egyedi informatikai fejlesztésekkel, döntéshozói alkalmazásokkal segítsük megrendelőink munkáját. Költség-hatékony megoldásokat keresve rövid határidővel, a megrendelői igényeket maximálisan szem előtt tartva törekszünk partnereinkkel hosszú távú együttműködés kialakítására.

Gyakornoki programunk kiváló lehetőséget nyújt értékes szakmai tapasztalatok gyűjtésére, folyamatosan biztosítunk szakmai gyakorlati lehetőséget neves felsőoktatási intézmények hallgatói számára. (pl. Semmelweis Egyetem, Eötvös Loránd Tudományegyetem, Budapesti Corvinus Egyetem, Pázmány Péter Katolikus Egyetem, Óbudai Egyetem).

 

Hospitaly Kft.

http://www.hospitaly.hu 

Rapid Randi partner: Király Gyula, stratégiai vezető

hospitaly

A Hospitaly Kft. fő profilja az egészségügy informatikai megoldások támogatása. Két fő irányvonal mentén végezzük tevékenységünket:

  • Az egyik integrált medikai rendszerek fejlesztése, szállítása, támogatása mind magán mind közegészségügyi intézmények számára. Termékeink: medMátrix, InfoRend
  • A másik irányvonal az innovatív megoldások életre hívása, és biztosítása az egészségügy szereplőinek. Termékeink: „A 2012 év IKT innovációja” díjas iKórlap, a 2016-tól védjegyoltalomban részesülő OncoLogistic valamint a wmeMátrix és az EfiMátrix

Cégünk a magyar egészségügyi-informatika meghatározó szereplője, több mint 30 éves rendszerfejlesztési tapasztalattal bírunk. Szakembereink nagyrészt felsőfokú végzettségű szervező és fejlesztő mérnökök, akik nagy összeszokottsággal ütőképes csapatot alkotnak. Sikerünk kulcsa a nyitottság és a fejlődés, melyet frissen végzett szakembereink is biztosítanak.

Cégünk „biztos lábait” elkötelezett és lojális Kollégáink adják, akik az Ügyfeleink megelégedésére nagy hozzáértéssel és szakmai tudással végzik munkájukat. Eredményességünk mércéje az a több mint ötven Ügyfél, aki megelégedéssel használja megoldásainkat.

 

MediConcept Kft.

http://www.mediconcept.hu

Rapid Randi partner:
     Merth Gabriella, adatelemzési üzletágvezető

A MediConcept Kft. 2008-ban alakult, az elmúlt 11 évben az egyik vezető egészség-gazdaságtani és egészségpolitikai tanácsadó cég lett Magyarországon. Célunk, hogy magas minőségű szolgáltatást nyújtsunk partnereinknek, megoldásokat találva az egészség-gazdaságtan és egészségpolitika területén felmerülő kérdésekre.

Tevékenységeinket az alábbi négy területen végezzük:

  • Valós-életbeli adatok elemzése,
  • Egészség-gazdaságtani elemzések,
  • Market Access, piackutatás és tanácsadás, valamint
  • Kutatás-fejlesztés és innováció.

Csapatunk különböző végzetségű szakemberekből - egészségügyi közgazdászokból, biostatisztikusból, orvosokból, gyógyszerészből, adatelemzőkből, informatikai fejlesztőkből, kommunikációs szakértőkből és grafikai tervezőkből - tevődik össze.

Fiatalos csapatunkba egyaránt várunk jelentkezőket szakmai gyakorlatra, valamint teljes állásra pályakezdőként.

 

Semmelweis Egyetem
Egészségügyi Menedzserképző Központ

http://semmelweis.hu/emk 

Rapid Randi partner: Kis Márton, egészségügyi innovációs szakértő

se emk

Az SE-EKK Egészségügyi Menedzserképző Központja (EMK) közel 25 éve képez egészségügyi vezetőket, menedzsereket posztgraduális szinten, bolognai rendszerű mesterképzésként, munka mellett végezhető részidős formában. A 4 féléves, 120 kredites képzés megkezdéséhez felsőfokú végzettség szükséges. A leendő hallgatók kiválasztása az országos felsőoktatási felvételi rendszeren, az E-felvételin keresztül benyújtott jelent-kezési dokumentumok, és a felvételi bizottsággal történő személyes beszélgetés alapján történik.

A programot elsősorban azoknak ajánljuk, akik vezetői pozícióban vannak, vagy vezetői ambíciókkal rendelkeznek, motiváltak meglévő ismere-teik rendszerezésére, bővítésére és a diploma mellé megalapozott tudást szeretnének. A szorgalmi időszakban, a hallgatók 2-3 hetente 5 napot a munkahelyüktől távol, az EMK-ban töltenek, ami az eredményes tanulási folyamat fontos feltétele.

A program két fő tanulmányi területe az egészségügyi szervezetek, intézmények vezetése, valamint az egészségügyi rendszerek menedzsmentje, amelyet közös ismereteket nyújtó tárgyak egészítenek ki (Egészségügy közgazdaságtana, Egészségügyi jog, epidemiológia, Egészségügyi sta-tisztika, informatika, Egészségügyi menedzsment etikai kérdései). a program hangsúlyosabb tanulmányi területe a szervezeti menedzsment, amely magába foglalja az emberi erőforrás menedzsmentet, a menedzseri készségfejlesztést, a változásmenedzsmentet, a minőségmenedzsmentet és a szervezeti döntéshozatal támogatását. A rendszermenedzsment témakörébe tartozik az egészségügyi rendszerek összehasonlító elemzése, az egészségügy-finanszírozás és rendszerfejlesztés, az uniós tagság egészségügyi vonatkozásai és a rendszerszintű ismereteket szintetizáló egész-ségpolitika. A hallgatóknak a kurzusok sikeres teljesítése mellett területi szakmai gyakorlaton is részt kell venniük, amelyeknek a témája a veze-tői-szervezeti probléma megoldása, projektmenedzsment keretrendszerben. A képzés a szakdolgozatok megírásával és a záróvizsga keretében történő megvédésével zárul.

Támogatóink

Együttműködő partnereink