Rendezvényünk résztvevői a „Rapid Randi” esemény keretein belül forgószínpadszerűen kapcsolatba léphetnek az egészségügyi informatika területén működő vállalkozások képviselőivel, ahol kérdéseket tehetnek fel az adott cég működési területével, termékeivel, illetve projektjeivel kapcsolatban. Az esemény remek alkalom a hallgatóknak gyakornoki pozícióban történő elhelyezkedésére, valamint szakdolgozat és kutatási téma kiválasztására. A hallgatók már a szakterület főbb irányainak, vezető piaci szereplőinek, illetve azok termékeinek ismeretében léphetnek a munakerőpiacra.

Etikett

 • A Rapid Randi során a hallgatók a résztvevő cégek képviselőihez meghatározott időkeretben (kb. 5 perc) ülhetnek le társalogni. 
 • A cégek képviselőihez előre kell jelentkezni a kifüggesztett jelentkezési lapokon.
 • Az időkeretet kérjük figyeljétek és tartsátok be, hogy minden jelentkezőnek legyen lehetősége a kiválasztott cég képviselőjével beszélgetni.
 • Érdemes annyi, egy lapos (2 oldal) önéletrajzot hoznod, ahány cégnél szeretnél "kopogtatni".

 

Rapid Randi résztvevők

Asseco Central Europe Magyarország Zrt.

http://www.globenet.hu/

Rapid Randi partner: 
     Takács Alexandra, HR vezető és
     Somogyi Csilla, toborzási specialista

asseco

A GlobeNet a 90-es évektől az egészségügyi informatikai piac meghatározó szereplője. Elsősorban kórházak, klinikák és rendelőintézetek részére fejlesztünk és szállítunk szakmai rendszereket, megoldásokat. Legfőbb termékünk a MedWorkS információs rendszer, amely teljes körű funkcionalitásával egyedülálló integrált megoldás az egészségügyi informatika piacon.

A jelenlegi informatikai rendszerszállítók közül a GlobeNet az egyetlen partner, aki:

 • egy kézből nyújtja a teljes körűen integrált kórház információs rendszermegoldást,
 • olyan rendszert szállít, mely integrált ORACLE adatbázison, korszerű, megbízható technológián alapul,
 • az egészségügyi intézmény teherbíró képességét figyelembe véve, rugalmas, egyedi rendszer- és finanszírozási konstrukciókat biztosít,
 • ezáltal elérhetővé téve a nehéz gazdasági helyzetben lévő intézmények számára is teljes körű és korszerű informatikai rendszer megvalósítását,
 • magas szintű szolgáltatásokkal, rendkívüli üzembiztonságot nyújt,
 • és nem utolsó sorban, kiemelt figyelmet fordít ügyfelei, felhasználói megelégedettségére.

​Büszkék vagyunk arra, hogy megoldásaink saját fejlesztésű termékek, amelyek mind a hazai és uniós egészségügyi, mind a jogszabályi és orvos-szakmai követelményeknek megfelelnek. Tapasztalataink szerint ügyfeleink teljes mértékben elégedettek szolgáltatásainkkal, ezt támasztja alá az is, hogy a GlobeNet által fejlesztett MedWorkS rendszert évről évre egyre több intézmény választja.

 

Béker-Soft Informatika Kft.

http://www.bsi.hu/

Rapid Randi partner: Felkérés alatt

bsi

A Béker-Soft Informatika Kft. a kilencvenes évek közepén kezdte meg tevékenységét az egészségügyi informatika területén. Partnereink általában a magyarországi egészségügyi szolgáltató intézmények – kórházak, szakrendelő intézetek, családorvosok, magánszolgáltatók, stb. – köréből kerülnek ki, de sikeres projekteket valósítottunk meg magán egészségügyi intézmények felkérésére, valamint az Állami Egészségügyi Ellátó Központ országos informatikai projektjeiben is.

Saját fejlesztésű megoldásaink alapját a FŐNIX-Pro integrált medikai rendszer, és a DIVAS képarchiváló (ún. PACS) rendszer képezi. Legújabb fejlesztésünk a MedControl vezetői döntéstámogató rendszer. A többéves fejlesztői munka, korszerű, grafikus felhasználói felületű, megbízható adatbázis technológiát, valamint az új hardver-eszközök nyújtotta lehetőségeket (pl. digitális hangrögzítés és hangfelismerés, röntgen-felvételek archiválása és megtekintése) is kihasználó informatikai megoldásokat eredményezett, melyek megfelelnek úgy a kor műszaki követelményeinek, mint az egészségügyi intézmények szakmai elvárásainak. A rendszerek továbbfejlesztésén folyamatosan dolgozunk. Munkánk során kiemelten kezeljük a jogszabályok és piaci szabványok változásainak, valamint a felhasználói igényeknek rendszereinkbe történő mielőbbi beillesztését.

A húsz éves szakmai múlt társaságunkat a nagy komplexitású rendszerintegrációs feladatokkal járó kihívásoknak való megfelelésre ösztökélte. Az elmúlt néhány évben a magán egészségügyi szektor – talán legkomplexebb –IT-fejlesztéseit valósítottuk meg a dialízis szolgáltató Fresenius Medical Care Kft.-nél, valamint a Duna Medical Center magánkórháznál. És várjuk a többi kihívást!

 

Gottsegen György
Országos Kardiológiai Intézet

http://www.kardio.hu/ 

Rapid Randi partner: Nagy István, informatikai osztályvezető

goki

A Gottsegen György Országos Kardiológiai Intézet tulajdonosa a Magyar Állam, felügyeleti szerve a mindenkori egészségügyi tárca, jelenleg a Nemzeti Erőforrás Minisztérium. Alapítója a népjóléti miniszter (1997). Működési költségeit a teljesítmény-finanszírozás alapján az Országos Egészségbiztosítási Pénztár fedezi.

Az Intézet feladata mind a gyermek, mind a felnőtt lakosság esetében a szív- és érrendszeri betegségek teljes spektrumának komplex kardiovaszkuláris kivizsgálása és non-invazív, invazív terápiája az intervenciós kardiológia, az elektrofiziológia, a szívsebészet és a szívtranszplantáció területén. A szív- és érrendszeri megbetegedések megelőzése, a kardiológiai megbetegedések monitorozása.

Az Intézet a gyógyító-megelőző fekvő- és járóbeteg szakorvosi ellátás, a kardiológiai rehabilitáció eredményessége érdekében olyan korszerű gyógymódokat alkalmaz, amely a lehetséges legjobb fizikális, lelki és szociális állapot elérését tűzi célul a szívbeteg, vagy akut szívbeteg ember számára, hogy megőrizze, vagy visszaállítsa a társadalomban korábban betöltött pozícióját.

Különös gondot fordít minden egyes beteg helyzetének, állapotának pontos ismeretére, a követelmények meghatározására a kívánt cél elérése érdekében. A betegek gyógyulása egyéni és társadalmi érdek. A vevők igénye egyéni és társadalmi igényt fejez ki, az elégedettség mértéke mindkét igény teljesülését minősíti.

 

Healthware Tanácsadó Kft.

http://www.healthware.hu/

Rapid Randi partner: Frigyesy Róbert, gazdaságinformatikai üzletágvezető

healthware

A Healthware Tanácsadó Kft. 2004 óta a hazai egészség-finanszírozási tanácsadás területének egyik vezető szereplője. Piacvezető tevékenységei az egészség-gazdaságtani elemzések, egészségfinanszírozási tanácsadás, továbbá a kutatás és adatelemzés területére terjednek ki.

Célunk, hogy a gyógyszer-finanszírozás területén szerzett tapasztalatainkkal elősegítsük a gyógyszerek támogatási rendszerbe való kerülését, továbbá egyedi informatikai fejlesztésekkel, döntéshozói alkalmazásokkal segítsük megrendelőink munkáját. Költség-hatékony megoldásokat keresve rövid határidővel, a megrendelői igényeket maximálisan szem előtt tartva törekszünk partnereinkkel hosszú távú együttműködés kialakítására.

Gyakornoki programunk kiváló lehetőséget nyújt értékes szakmai tapasztalatok gyűjtésére, folyamatosan biztosítunk szakmai gyakorlati lehetőséget neves felsőoktatási intézmények hallgatói számára. (pl. Semmelweis Egyetem, Eötvös Loránd Tudományegyetem, Budapesti Corvinus Egyetem, Pázmány Péter Katolikus Egyetem, Óbudai Egyetem).

 

Hospitaly Kft.

http://www.hospitaly.hu 

Rapid Randi partner: Király Gyula, stratégiai vezető

hospitaly

A Hospitaly Kft. fő profilja az egészségügy informatikai megoldások támogatása. Két fő irányvonal mentén végezzük tevékenységünket:

 • Az egyik integrált medikai rendszerek fejlesztése, szállítása, támogatása mind magán mind közegészségügyi intézmények számára. Termékeink: medMátrix, InfoRend
 • A másik irányvonal az innovatív megoldások életre hívása, és biztosítása az egészségügy szereplőinek. Termékeink: „A 2012 év IKT innovációja” díjas iKórlap, a 2016-tól védjegyoltalomban részesülő OncoLogistic valamint a wmeMátrix és az EfiMátrix

Cégünk a magyar egészségügyi-informatika meghatározó szereplője, több mint 30 éves rendszerfejlesztési tapasztalattal bírunk. Szakembereink nagyrészt felsőfokú végzettségű szervező és fejlesztő mérnökök, akik nagy összeszokottsággal ütőképes csapatot alkotnak. Sikerünk kulcsa a nyitottság és a fejlődés, melyet frissen végzett szakembereink is biztosítanak.

Cégünk „biztos lábait” elkötelezett és lojális Kollégáink adják, akik az Ügyfeleink megelégedésére nagy hozzáértéssel és szakmai tudással végzik munkájukat. Eredményességünk mércéje az a több mint ötven Ügyfél, aki megelégedéssel használja megoldásainkat.

 

InSimu Patient

https://insimu.com/

Rapid Randi partner:
     Vincze János, társalapító és vezérigazgató

Cégünk az InSimu Patient mobil alkalmazás fejlesztője, melynek segítségével az orvosok és orvostanhallgatók önállóan, kockázatok nélkül gyakorolhatják az diagnosztikus munkát, végtelen számú virtuális betegen.  Az okostelefonokra, tabletekre elkészített appban a beteggel kapcsolatos diagnosztikus munka a lehető legrealisztikusabban kerül kialakításra, fókuszában a komplex gondolkozásra serkentés és a klinikai tapasztalatszerzés felgyorsítása áll. Célunk a jelenlegi lexikális tudásra koncentráló oktatás kiegészítése esetorientált tanulással, az elméleti és gyakorlati oktatás közötti híd létrehozása.  

 

Promecom Kft. - OMRON Medistance

http://medistance.hu/

Rapid Randi partner:
     Szilágyiné Fodor Erika, marketingmenedzser és
     Kovács Nóra, marketingasszisztens

medistance

A PROMECOM Kft. 1990-ben alakult az orvos szakmai körökben elismerten legfejlettebb otthoni és professzionális egészségvédelmi eszközök gyártóinak képviseletére és termékeik, eljárásaik honosítására, képviseletére és kizárólagos disztribúciójára egészséggondozási szolgáltatások, programok nyújtására. A 90-es évektől folyamatosan részt veszünk a fejlett adattovábbítással működő digitális vérnyomásmérőkkel történő otthoni minőségi vérnyomás gondozási program kidolgozásában, a vérnyomás klinikai validált értékeken nyugvó otthoni ellenőrzésének meghonosításában.

Vállalkozásunk a folyamatos ismeretterjesztő munkának és oktatásnak köszönhetően meghatározó szerepet vállalt a fejlettebb egészségkultúra, valamint a szív érrendszeri megbetegedések megelőzésén, kezelésén alapuló vérnyomás ellenőrzés, majd az anyagcserezavarok további tünetei úgymint vércukor, koleszterin, triglicerid, testsúly, hasüregi testzsír monitorozásának, ellenőrzött célértéken belül tartására kidolgozott programok bevezetésében.

Kiemelten kezeljük az új mérési, ellenőrzési technológia, szolgáltatások a lakosság, családtagok, orvos szakértők, gyógyszerészek, valamint kapcsolódó szakmai szervezetek, intézmények körében történő elterjesztését, oktatását, a betegségmegelőzés, megfelelő egyéni életmód terápia orvos-szakmai háttérrel történő személyre szabott ellenőrzött követését is. Nevünkhöz fűződik az alapellátásba integrálható otthoni vérnyomás, és további anyagcserezavar tünetek, metabolikus szindróma monitorozás egyéni célértékek követésére és terápiavezetésére vonatkozó tanácsadási, gondozási koncepciójának kidolgozása is.

 

Quadro Byte Zrt.

http://www.qb.hu 

Rapid Randi partner: Kiss András, üzletág igazgató

quadrobyte

Cégünk a közétkeztetési, üzemi étkeztetési területekre fejlesztett QB-Élelem és a gyógyszerészeti területre kidolgozott QB-Pharma programokhoz kapcsolódó különböző és egyre bővülő modulokból álló rendszerek üzemeltetéséve és fejlesztésével foglalkozik.

A több mint 25 év alatt kiforrott legjelentősebb korszerű kommunikációs megoldásokkal létrehozott rendszerek mára komoly elismerést értek el szakmai körökben.

Jelenleg a cég egy békéscsabai részleggel működik a budapesti központ mellett. Jelentős sajáterős beruházással a folyamatosan bővülő dolgozói létszám mellett egy növekedési lehetőséget is biztosító korszerű munkahelyet, székhelyet kapott a Quadro Byte Zrt.

Fejlődésünkhöz nélkülözhetetlen, hogy folyamatosan szem előtt tartsuk, a szüntelen tanulás, az innovatív megoldások kutatása és fejlesztése kulcskérdés, csak így lehetünk mind szakmai, mind társadalmi környezetben elismert és mértékadó vállalat.

Tudjuk; az embereket magas színvonalon szolgáló, nyitott cégek által lehet csak inspiráló, sokszínű és változatos a hazai piac, s a Quadro Byte Zrt. szeretne a jövőben is egy meghatározó szín lenni a palettán.

Stabilitásunkat, jelenlegi és jövőbeni sikereinket munkatársainak tudása, megbízhatósága és lelkiismeretes munkája eredményezi! A legnagyobb sikert mégis a gyarapodó ügyfelek száma és a régi ügyfelek, sok esetben 25 éve tartó bizalma jelenti.

 

Semmelweis Egyetem
Egészségügyi Menedzserképző Központ

http://semmelweis.hu/emk 

Rapid Randi partner: Kis Márton, egészségügyi innovációs szakértő

se emk

Az SE-EKK Egészségügyi Menedzserképző Központja (EMK) közel 25 éve képez egészségügyi vezetőket, menedzsereket posztgraduális szinten, bolognai rendszerű mesterképzésként, munka mellett végezhető részidős formában. A 4 féléves, 120 kredites képzés megkezdéséhez felsőfokú végzettség szükséges. A leendő hallgatók kiválasztása az országos felsőoktatási felvételi rendszeren, az E-felvételin keresztül benyújtott jelent-kezési dokumentumok, és a felvételi bizottsággal történő személyes beszélgetés alapján történik.

A programot elsősorban azoknak ajánljuk, akik vezetői pozícióban vannak, vagy vezetői ambíciókkal rendelkeznek, motiváltak meglévő ismere-teik rendszerezésére, bővítésére és a diploma mellé megalapozott tudást szeretnének. A szorgalmi időszakban, a hallgatók 2-3 hetente 5 napot a munkahelyüktől távol, az EMK-ban töltenek, ami az eredményes tanulási folyamat fontos feltétele.

A program két fő tanulmányi területe az egészségügyi szervezetek, intézmények vezetése, valamint az egészségügyi rendszerek menedzsmentje, amelyet közös ismereteket nyújtó tárgyak egészítenek ki (Egészségügy közgazdaságtana, Egészségügyi jog, epidemiológia, Egészségügyi sta-tisztika, informatika, Egészségügyi menedzsment etikai kérdései). a program hangsúlyosabb tanulmányi területe a szervezeti menedzsment, amely magába foglalja az emberi erőforrás menedzsmentet, a menedzseri készségfejlesztést, a változásmenedzsmentet, a minőségmenedzsmentet és a szervezeti döntéshozatal támogatását. A rendszermenedzsment témakörébe tartozik az egészségügyi rendszerek összehasonlító elemzése, az egészségügy-finanszírozás és rendszerfejlesztés, az uniós tagság egészségügyi vonatkozásai és a rendszerszintű ismereteket szintetizáló egész-ségpolitika. A hallgatóknak a kurzusok sikeres teljesítése mellett területi szakmai gyakorlaton is részt kell venniük, amelyeknek a témája a veze-tői-szervezeti probléma megoldása, projektmenedzsment keretrendszerben. A képzés a szakdolgozatok megírásával és a záróvizsga keretében történő megvédésével zárul.

Támogatóink

Együttműködő partnereink